Main menu:

Sairaaladieetti

Sairaaladieetti on dieetti, jonka idea on että sen aikana nautittava ravinto vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä tekee jopa pitkäaikaisia muutoksia aineenvaihduntaan.

Sairaaladieetti on äärimmäisen tiukka dieetti. Siinä tulee orjallisesti noudattaa dieettiohjelmaa. Sen kesto on 13 päivää, jos laihduttaja pitää kiinni ohjelmasti. Sairaaladieetti on kokemusten mukaan auttanut pudottamaan jopa hurjat 8-20 kg. Tämä vaatii dieettiohjelman täsmällistä seuraamista. Edes kahvia ei voi korvata teellä.

Sairaaladieeti rakentuu todella tiukasta ohjelmasta. Esimerkiksi aamupala voi olla esimerkiksi kuppi kahvia sokeripalalla ja paahtoleipä. Paahtoleipä nautitaan luonnollisesti ilman rasvaa tai leivänpäällisiä.

Lounas voi olla esimerkiksi nahatonta grillattua broileria vihreän salaatin kera. Salaatinkastikkeena käytetään yleensä öljyä sekä jotain hapanta öljyn seassa kuten sitruunamehua. Päivälliseksi voi nauttia esimerksi kaksi kananmunaa ja yhden keskikokoisen porkkanan. Tämä dieetti vaatii sen noudattajalta todella tiukan motivaation ja itsekurin. Retkahduksille ei ole varaa.