Main menu:

Xtravaganza

Xtravaganza ohjelma on alunperin Ruotsissa 2001 kehitetty laihdutus- ja painonhallintamenetelmä. Se on saavuttanut erittäin suuren suosion Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa. Xtravaganza-ohjelmalla on omia keskuksia noin 50 kpl ympäri Suomea. Nissä Xtravaganza-laihduttajat kokoontuvat ja saavat tarvittaessa apua ja vinkkejä laihdutukseen.

Ohjelma on monipuolinen ja perustuu elämäntapamuutokseen. Yksi parhaista ja tehokkaimmista Xtravaganzan piirteistä on se, ettei laihdutusurakassa ole yksin vaan se perustuu ryhmän tapaamisiin. Ryhmätapaamiset edistävät dieetin etenemistä motivoimalla laihduttajaa.

Xtravaganza-ohjelman tavoite on faktatiedon lisäksi kasvattaa motivaatiota, kestävyyttä, keskittymistä ja itsetuntoa laihdutusprojektin tueksi. Ryhmätapaamisten positiivinen ja avoin ilmapiiri nostattaa motivaatio ja jaksamista laihdutusrupeamaan. Xtravaganza-menetelmä perustuu helppoon ja yksinkertaiseen lautasmalliin (ns. Xtravaganza-lautanen). Laihduttaja saa myös omaan painoonsa perustuvan ravinto-ohjelman. Painonpudottamista edistetään myös liikunnan kautta. Xtravaganza-keskuksissa voi kokeilla uusia lajeja.

Xtravaganza-ohjelmia on erilaisia ja asiantuntijat valitsevat sinulle sopivimman.

Lisätietoja Xtravaganza-ohjelmasta saa jättämällä yhteystietonsa täällä >>